تبلیغات
شیمی - PH خون
یکشنبه 21 آذر 1389

PH خون

   نوشته شده توسط: امین صادقی    

اسیدی شدن PH خون علل گوناگونی دارد:

1- استرس هیجانی، استرس و تنش اسیدیته خون را افزایش میدهد

2- رژیم غذایی اسیدی کننده خون

3-تجمع مواد سمی

4-واکنش سیستم ایمنی بدن

بدن برای جبران PH اسیدی از املاح معدنی قلیایی استفده میکند. چنانچه رژیم غذایی حاوی مواد معدنی کافی برای جبران نباشد، همانطور که توضیح داده شد تجمع اسید در سلولهای بدن و یا آزادسازی مواد معدنی استخوانها را در پی خواهد داشت. جالب است بدانید که PH 6.9 خون میتواند منجر به مرگ انسان گردد. هنگامی که اسیدیته خون و مایعات بدن از حد معمول افزایش می یابند مشکلات بسیاری را در بلند مدت برای فرد پدید می آورد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

1- پیری زود رس.

2-آسیب به سیستم قلبی-عروقی-افزایش تصلب شرایین.

3- افزایش وزن، چاقی و دیابت.

4-سنگ کلیه و نارساییهای کلیوی و مثانه ای.

5-کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن.

6-افزایش آسیبهای رادیکالهای آزاد خون.

7-پوکی استخوان.

8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسید لاکتیک.

9-خستگی مزمن-سردرد-سر گیجه-ترش کردن(رفلکس معده)-گاستریت معده-کاهش انرژی.

10-افزایش ترشحات مخاطی.

11-افزایش تنش واسترس-بی خوابی.

12-خشکی پوست ومو-ناخنهای شکننده.

13-افزایش بروز سرطان.

14-کاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و دیگر مواد مغذی.

البته بیش از حد قلیایی شدن خون نیز برای بدن مضر میباشد و باید سعی شود تا تعادل اسید و باز بدن با مصرف رژیم غذایی مطلوب حفظ گردد. از آنجایی که بدن در محیط اندکی قلیایی تر بهترین کارایی را داراست بنابراین باید بیشتر از غذاهایی که پس از گوارش یافتن تولید باز میکنند استفاده شود. میزان اسیدی و قلیایی بودن مواد غذایی پس از گوارش آنها تغییر می یابد. مثلا پرتغال که یک میوه بسیار اسیدی ست پس از متابولیزه شدن ادرار را قلیایی میکند.

مواد غذایی که پس از مصرف بدن را اسیدی میکنند (20 تا 40 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد):

1-شیرین کننده های مصنوعی

2-گوشت

3-نوشابه های گازدار

4-غلات و حبوبات فتقد سبوس

5-شکلات

6-سیگار

7-قهوه

8-داروها

9-ماهی

10-مربا

11-ژله ها

12-پاستا

13-شیرینی و کیک

14-نمک

15-شکر سفید

16-چای سیاه

17-سرکه سفید

18-شیر

19-تخم مرغ

20-لبنیات (به غیر از ماست)

21-ذرت

22-عدس

23-زیتون

24-زغال اخته

25-آلو

26-بستنی

27-سوسیس و کالباس

28-آسپرین

29-غذاهای سرخ کرده

30-آجیل

31-آب میوه های غیر طبیعی (موجود در سوپر مارکتها)

32-روغنها(بویژه زیتون)

33-خردل

34-ترشی ها

مواد غذایی که پس از مصرف بدن را قلیایی میکنند (60 تا 80 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد):

1-تمام میوه ها به غیر از آلو

2-تمام سبزیجات

3-جوانه ها

4-ادویه جات

5-نخود فرنگی

6-لوبیا

7-آجیل(بادام)

8-ماست

9-سینه مرغ

10-تخم مرغ پخته

11-عسل

*با خیساندن آجیلها (مغزها) درون ظرف آب به مدت چند ساعت میتوانید از خاصیت تولید اسید این مواد غذایی بکاهید.

*با طولانی کردن مدت جویدن غلات میتوانید از خاصیت اسید سازی آنها بکاهید. (هر لقمه را 40 بار بجوید).


Can exercise increase your height?
جمعه 13 مرداد 1396 11:42 ب.ظ
Thanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you
might be a great author.I will be sure to bookmark your
blog and may come back sometime soon. I want to encourage you to definitely continue your great posts, have a nice
afternoon!
Meri
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:24 ب.ظ
Useful information. Lucky me I discovered your website accidentally, and I'm shocked why this twist of fate did not happened earlier!
I bookmarked it.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 04:36 ق.ظ
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
account it. Look advanced to more added agreeable from you!

By the way, how could we communicate?
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 06:33 ب.ظ
Attractive section of content. I just stumbled upon your
weblog and in accession capital to assert that I get
actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you
access consistently fast.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:59 ق.ظ
Hello colleagues, its fantastic paragraph concerning
teachingand completely defined, keep it up all
the time.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر