تبلیغات
شیمی - کلوئید ها و امولسیون ها
جمعه 26 آذر 1389

کلوئید ها و امولسیون ها

   نوشته شده توسط: امین صادقی    

در کلوئید، ذرات یک ماده در سراسر ماده ای دیگر پخش می شوند.ذرات پخش شده بزرگتر از محلول اما کوچکتر از تعلیق هستند.مثالهایی از کلوئیدها عبارتند از   :

شیر (جامد در مایع)

 مه  (مایع در گاز)

 کف (گاز در مایع)

اگر مواد یک کلوئید هر دو مایع باشند، مخلوط امولسیون خوانده می شود. اغلب برای جلوگیری از جدا شدن مایعات یک ماده دیگر که عامل امولسیون کننده  خوانده می شود لازم است. به عنوان مثال مایونز امولسیونی از روغن و سرکه است که توسط زرده تخم مرغ کنار هم نگه داشته میشوند.


Why is my Achilles tendon burning?
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:39 ق.ظ
Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to several buddies ans also sharing in delicious.
And certainly, thanks on your sweat!
kerrimatzen.hatenablog.com
دوشنبه 9 مرداد 1396 06:24 ب.ظ
I was recommended this blog by my cousin. I'm now not
certain whether this publish is written by way of him as
no one else recognise such specific approximately my difficulty.
You are amazing! Thanks!
پرنیان
شنبه 3 مهر 1395 08:09 ب.ظ
ممنون خیلی مفید بود
دوشنبه 7 مهر 1393 07:09 ب.ظ
متشککککککککککککککککککککککککککککررررررررررررررررررررررررممممممممممممممممممممممم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر