تبلیغات
شیمی - فشار اسمزی(مربوط به خواص فیزیکی محلول ها)
جمعه 26 آذر 1389

فشار اسمزی(مربوط به خواص فیزیکی محلول ها)

   نوشته شده توسط: امین صادقی    

اگر در ظرف U شکلی ، حلال A از مخلوط حلال و حل شونده (B + A) به وسیله یک غشای نیمه تراوا ، جدا شود، چون فقط حلال از غشا عبور می‌کند، بعد از رسیدن به حالت تعادل ، ارتفاع مایع در قسمت حاوی B + A (که حل شونده وجود دارد) بالا می رود. اگر به این ستون فشار وارد شود تا سطح مایع در دو طرف یکسان شود،این فشار اسمزی است که به علت حل شدن حل شونده غیر فرار در حلال ایجاد شده است. به عکس فرآیند اسمز ، اسمز معکوس گویند که برای شیرین کردن آب استفاده می شود. همچنین برای تعیین جرم مولکولی پلیمرها ، پروتئینها و بطور کلی مولکولهای سنگین از فشار اسمزی استفاده می‌شود.


feet complaints
جمعه 24 شهریور 1396 12:55 ق.ظ
Appreciate the recommendation. Will try it out.
plaza.rakuten.co.jp
دوشنبه 9 مرداد 1396 04:00 ب.ظ
This piece of writing is truly a nice one it helps new internet viewers,
who are wishing in favor of blogging.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر